02
Mar
10

Ipoteze- Bucuresti

1.Daca bucurestenii ar fi mai pasatori fata de mediul in care traiesc atunci strazile Bucurestiului nu ar mai fi pline de gunoi.

2.Cu cat oamenii vor face mai multe credite cu atat numarul de  sucursale ale  bancilor va creste.

3.Cu cat primarul sectorului 4 amenajeaza mai multe locuri de parcare pe strazile adiacente cu atat scandalurile dintre locatari privind locurile de parcare se vor diminua.

4.Amenajarea mai multor  locuri de joaca pentru copii duce la o mai mare siguranta pentru acestia cand ies sa se joace.

5.Daca autoritatile competente utilizeaza un material usor deteriorabil pentru reabilitarea soselelor atunci in urma zapezii sau a ploilor vor aparea gropi in astfalt.

6.Cu cat numarul locurilor de adapost pentru animale este mai mic cu atat numarul cainilor maidanezi ,de pe strazile bucurestene, va fi mai mare.

7.Cu cat numarul de oameni care isi doresc un pranz cald si rapid este mai mare cu atat va creste si numarul de fast-food-uri din Bucuresti.

8.Cu cat sunt asamblate mai multe panouri publicitare cu atat opinia publica va fi mai influentata, iar preferintele oamenilor vor fi mai usor de manipulat.

9. Cu cat bucurestenii vor fi mai sedentari si vor prefera o varianta simpla de facut cumparaturi cu atat numarul de complexuri comerciale si mall-uri va creste.

10.Cu cat numarul celor care prefera jocurile de noroc sau viata nocturna este mai mare cu atat numarul cazinourilor si cluburilor va creste.

Semnat : Cazan Daniela

Advertisements

1 Response to “Ipoteze- Bucuresti”


  1. March 2, 2010 at 8:54 pm

    citat : 9. In Bucuresti au inceput sa se construiasca din ce in ce mai multe mall-uri/ complexuri comerciale deoarece a devenit locul preponderent utilzat pentru petrecerea timpului liber

    de acord, eu am zis ca plimbarea a inceput sa nu mai aiba sens decat daca e window shopping sau shopping propriu-zis, poate ca din cauza faptului ca nu mai exista niciun loc fara magazine si pentru ca asociem recreatia cu consumul.

    cum suna?
    Roxana B.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


March 2010
M T W T F S S
    Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Categories

Advertisements

%d bloggers like this: